Vergaderingen

Bij De Burght kunt u terecht voor vergaderingen, productpresentaties, cursussen, trainingen en workshops. Door de diversiteit aan zalen die De Burght te bieden heeft, is er voor zowel een klein als een groot gezelschap een passende zaal. Verder zijn er diverse mogelijkheden betreffende de catering: van een eenvoudig vergaderarrangement tot een volledig verzorgde dag inclusief verschillende soorten maaltijden die eventueel zelfs op een andere locatie genuttigd kunnen worden.

Zaalhuur

Inclusief flip-over, stiften en projectiescherm

De prijzen voor de zaalhuur en arrangementen kunt u verkrijgen vi email. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Dan maken wij voor u een passende offerte. Een zaal voor 2 tot 16 personen kan al vanaf € 29,50.

standaard vergaderarrangementen

Natuurlijk is het mogelijk om zelf een programma samen te stellen tijdens een vergadering. De Burght biedt u een aantal standaard vergaderarrangementen welke terug te vinden zijn in de bijlage. Het programma kan tevens worden uitgebreid met een lunch, barbecue of een buffet, maar uiteraard staan wij ook open voor uw eigen suggesties.