Onvergetelijk wintersfeest

Stap binnen bij Zalencentrum De Burght en laat je betoveren door de magie van het seizoen. Onze zalen zijn volledig omgetoverd tot een waar winters paradijs, we hebben de ruimte en expertise om personeelsvieringen tot wel 1000 personen te organiseren. Het is de meest sfeervolste tijd van het jaar en dat willen we graag met jullie vieren!

Arrangementen op maat
Bij De Burght bieden we kerst en nieuwjaar arrangementen op maat aan speciaal afgestemd op jullie wensen. In samenwerking met Slump Catering & Events verzorgen we de volledige invulling van een gezellige borrel, een uitgebreid buffet of een walking dinner. Extra entertainment om alle collega’s/medewerkers te verrassen? Geen probleem! Ook dit kunnen wij verzorgen en nemen wij de volledige organisatie van het feest uit handen.

Centrale locatie
De Burght is centraal gelegen tussen Zwolle en Emmeloord, in de prachtige Kop van Overijssel. Hierdoor zijn we goed bereikbaar voor gasten uit verschillende regio’s. Of je nu uit het noorden of het zuiden komt, bij ons vind je een warm welkom in een betoverende winterse sfeer.

Prijzen op aanvraag
Omdat we graag aan al jullie wensen willen voldoen en elk evenement uniek is, bieden we prijzen op aanvraag aan. Neem contact met ons op via info@burght.nl en vraag een offerte aan (of vul het aanvraag formulier in). Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het plannen van het perfecte feest.

Kerstmis of nieuwjaar bij Zalencentrum De Burght: een onvergetelijke ervaring. Laat ons de magie van het seizoen met jou delen en maak van jullie personeelsviering een betoverend feest!

Offerte aanvragen

  • Kerstparadijs

    Laat je betoveren door de magie van Kerstmis

  • Concept op maat gemaakt

    Wij maken een op maat gemaakt voorstel op basis van uw wensen en ideeën, omdat we van mening zijn dat ieder feest uniek is.

  • Volledig verzorgd

    In samenwerking met Slump Catering & Events bieden we de volledige invulling van jullie kerstviering aan van borrel, buffet tot walking dinner.

Vrijblijvende offerte aanvragen