Beurslocatie

Op zoek naar een locatie voor het organiseren van een beurs? Bij de Burght ben je aan het juiste adres. Wij beschikken over zalen van 30 tot ruim 1000 personen. Daarnaast biedt ons zalencentrum een ruim parkeerterrein waar alle bezoekers gratis kunnen parkeren.

Combineer de verschillende ruimtes met elkaar, zo bepaal je zelf hoe groot de beursvloer wordt. Daarnaast zorgt het voor een intiemere sfeer en geen lange wachtrijen.

In samenwerking met Slump Catering & Events toveren wij een ruimte naar wens om tot de ultieme beurslocatie. Van meubilair en verlichting tot aan de catering.

Offerte aanvragen

 • Grote beurslocatie

  Van 30 tot ruim 1000 bezoekers

 • Diverse zalen en passende inrichting

  De Burght beschikt over diverse zalen, zo is er altijd een ruimte die bij jouw wensen past. Daarnaast is het mogelijk om de ruimtes te combineren. In samenwerking met Slump Catering & Events zorgen we voor een inrichting met geschikt meubilair.

 • Catering

  Tijdens een beurs is goed eten en drinken in onze ogen van groot belang. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Van lunch tot aan diner, van borrelhapjes uit de frituur tot een luxe borrelplank.

 • Gratis ruime parkeergelegenheid

  De Burght beschikt over een ruime gratis parkeergelegenheid. Ideaal voor alle bezoekers van de beurs.

Vrijblijvende offerte aanvragen