Bijzondere trouwlocatie

Een droomhuwelijk? Dat begint bij de Burght in Vollenhove! In samenwerking met Slump Catering & Events verzorgen wij jullie droombruiloft. Jullie kunnen de verzorging van dé dag grotendeels uit handen geven, zodat jullie volop kunnen genieten van de voorbereiding en op de dag zelf.

De Burght biedt diverse zalen die geschikt zijn voor een onvergetelijke dag. De ruimte kan geheel naar wens worden aangekleed en omgetoverd worden tot een droomlocatie. Daarnaast beschikt de Toutenburghtzaal over een buitenruimte waar een romantische stretchtent geplaatst kan worden.

Offerte aanvragen

 • Voor grote en intieme bruiloften

  De Burght beschikt over diverse zalen, geschikt voor zowel grote als intieme bruiloften. In samenwerking met een styliste kunnen we de zaal naar wens aankleden in elke gewenste sfeer.

 • Zaal met buitenruimte

  De Toutenburghtzaal beschikt over een buitenruimte met privé entree. Naar wens kunnen wij hier een stretchtent, vuurkorven en/of ander gewenst meubilair plaatsen.

 • Oprechte betrokkenheid

  Jullie wensen en ideeën staan bij ons centraal. Wij geven persoonlijk advies en helpen jullie graag om deze bijzondere dag tot één van de mooiste uit jullie leven te maken.

 • Aankleding op maat

  De ruimte kan geheel naar wens worden aangekleed. Onze vaste partner Slump Catering & Events beschikt over een uitgebreid assortiment materialen, verlichting en decoratie.

 • Liefde gaat door de maag

  Van borrelplanken, walking dinner, warm- en koud buffetten tot live cooking. Alles is mogelijk!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Offerte aanvragen Bruiloft